Jornada tècnica per donar eines en la implementació d’una compra pública responsable en les contractacions relacionades amb els productes agroalimentaris i les licitacions dels serveis de cuines col·lectives i altres.
La jornada ha de servir per detectar els reptes, les oportunitats i les dificultats a l’hora d’introduir el producte alimentari amb criteris ètics, socials i mediambientals. També vol ser un debat entorn la legislació actual i les característiques de les licitacions per detectar si són suficients per potenciar la introducció de criteris socials, ètics i mediambientals en la compra pública de producte alimentari i en les licitacions relacionades. Així mateix, en aquesta xerrada es vol obrir una reflexió sobre quins sistemes de control hi ha per verificar que aquests criteris s’estan aplicant correctament.
Hi participaran:
- Laura Ruana. Subdirectora General d’Empreses, Qualitat Agroalimentària i Gastronomia del DARPA. Generalitat de Catalunya
- Lidon Martrat. Coordinadora de l’Oficina Conjunta de l’Alimentació Sostenible. Generalitat de Catalunya
- Carolina Borràs. Advocada i col·laboradora de Facto Cooperativa
- Núria Casajuana. Serveis Jurídics La Troca
La jornada està adreçada a interventors/es, secretaries i personal tècnic d’ajuntaments, consells comarcals i d’altres administracions públiques, agents de desenvolupament rural i entitats, empreses i altres persones interessades.
Inscripcions: https://serveis.ponentcoopera.cat/program/compra-publica-responsable-alimentaria