ASSESSORAMENT

VOLEU COMENÇAR UN PROJECTE COOPERATIU?

Registreu-vos a la web i ompliu la fitxa de projectes. De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres!


Assessoraments a la constitució

El recolzament als projectes és la clau per a la seva consolidació. Oferim acompanyament personalitzat i ajustat a les necessitats de l’equip emprenedor o l’organització per a:

  • La identificació de la formula jurídica de l’economia social. Cada organització és un món,  és important conèixer que hi ha diferents tipus de cooperatives i hi ha especificacions per cada una a nivell legal, per tant s’ha d’estudiar cada cas i escollir la fórmula que més s’escaigui a cadascú.
  • La constitució d’empreses de l’economia social. La constitució d’una cooperativa és senzilla però hi ha temes tècnics que requereixen d’expertesa i coneixements tècnics. Amb això et podem ajudar.
  • L’enfortiment i creixement. Per transformar a llarg termini i crear ocupació de qualitat necessitem organitzacions fortes i sostenibles. Un cop constituïts seguim recolzant-vos per assolir-ho.
  • L’establiment de xarxes territorials. Som un agent clau del territori, format per diferents entitats, treballem amb totes les organitzacions del territori  i som  membres de la xarxa d’Ateneus cooperatius de Catalunya.
  • La derivació a recursos per les empreses. Existeixen recursos tècnics i financers que podeu aprofitar per a desenvolupar la vostra iniciativa. Us en podem informar.


Assessoraments a la reconversió

Sovint, no tot es crea de zero. La cooperativa és una molt bona fórmula per a potenciar, repensar o donar continuïtat a un projecte que treballa com a autònoms, societats limitades, SCP o associacions.