10.00
Viver d’Empreses de Tàrrega (Fàbrica Trepat)
iCal
Grup de discussió dins del marc de la recerca "Apoderament de dones joves a través de l’Economia Social i Solidària (ESS) a la Mediterrània" impulsada pel Departament de Joventut amb la participació de la XES i la Federació de Treball. Es tracta d’una recerca que té per objectiu determinar com l’ESS és una via d’apoderament de dones joves i cerca obtenir coneixement per impulsar mesures de foment de l’ESS, tot comparant les condicions laborals d’aquestes iniciatives amb el mercat ordinari i els perfils de dones joves que s’hi ocupen. És un projecte que replica objectius i metodologia a Còrsega, Itàlia, Tunísia i Marroc.

Una de les fases del projecte implica la realització de grups focals amb dones joves amb projectes vinculats a l’ESS per tal de conèixer diferents trajectòries, motivacions, dificultat i estratègies de superació a l’hora d’emprendre aquests projectes.

El grup de discussió tindrà lloc el divendres 20 de juliol de 10h a 12:30h a la Fàbrica Trepat, Avinguda Josep Trepat i Galceran sn 25300 Tàrrega (Lleida).