A nivell municipal, són molts els ajuntaments i dispositius de desenvolupament local que estan anunciant ajudes i mesures concretes. Per a major informació, consulta l’Associació Catalana de Municipis o a la web del teu ens local.

Ajuntament de Torrefarrera: Fins al 4/2/2021.
- Ajuts a persones treballadores de Torrefarrera afectades per un ERO/ERTO a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Enllaç.
- Ajuts per als establiments de restauració, centres d'estètica i centres d'educació que impliquin un contacte personal proper de Torrefarrera, per compensar les despeses econòmiques durant el tancament. Enllaç.

Consell Comarcal de les Garrigues: Concessió de 3 subvencions per a la contractació de joves. Enllaç a les bases. Es poden presentar sol·licituds fins al 31/3/2021.

-    Empreses de municipis de Les Garrigues de menys de 5.000 habitants, que contractin entre que contractin entre 1 i 3 joves beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil, amb la finalitat de fixar la població al medi rural.
-    Import: 50% del salari mínim interprofessional durant 6 mesos. L'ajuda màxima de la contractació serà de 2.850 euros. Sol·licitud telemàtica aquí.