L’Associació Alba és una entitat sense ànim de lucre que es va crear l’any 1975 a Tàrrega. La raó de ser de l'Associació Alba és acompanyar a les persones amb alguna discapacitat intel·lectual o malaltia mental, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió, en la realització dels seus desitjos i il·lusions oferint recursos i serveis de qualitat i promovent un territori inclusiu i compromès.


 


Cooperativa L’Olivera és un projecte d’integració social, iniciat al 1974 a Vallbona de les Monges, que incorpora persones amb discapacitat psíquica que participen activament en tot el procés d’elaboració de vins i olis, cercant expressar d’allà on vénen: una terra i una gent que la interpreta.

 

 

Cooperativa Tres Cadires és un projecte col·lectiu amb voluntat de generar desenvolupament econòmic i social al territori de les Garrigues i l’Urgell mitjançant la recuperació i producció d’un producte tradicional: el licor Vi de Nous. 
 


La Cuina del Comú és una cooperativa autogestionària vinculada a l’alimentació, i especialitzada en la restauració i la transformació d’aliments vegetals, basada en la proximitat i la compra directa a les petites productores de la zona, oferint una cuina compromesa amb l’entorn i les persones.


 

El Risell és una cooperativa de consultors multidisciplinar amb una àrea de recerca social que té una experiència significativa en el desenvolupament de projectes. El Risell busca assolir una major sostenibilitat ambiental, econòmica i social a l’entorn.Les Obagues és un projecte que va néixer l'any 1983 amb la voluntat d'oferir una eina d'educació ambiental arrelada al món rural, combinant l'aprenentatge amb el lleure de manera vivencial. És una granja escola i un centre d'educació ambiental situat a Juneda.
BTactic és una cooperativa de solucions de programari lliure, codi obert i cloud computing. Un dels objectius de bTactic és apropar les tecnologies Open Source i Cloud Computing a les empreses i organitzacions, professionalitzant així la seva anàlisi, disseny i implantació.