Ponent Coopera participa en la trobada de la xarxa d’ateneus cooperatius i projectes singulars
Els catorze ateneus cooperatius d’arreu de Catalunya s’han reunit aquest dimarts 17 d’abril al teatre del Casinet d’Hostafrancs en una trobada destinada a identificar els reptes del present i oportunitats de col·laboració futures així com també, compartir bones pràctiques i iniciatives realitzades per part d’aquestes entitats dedicades a l’economia social i solidària. Ponent Coopera, l’ateneu cooperatiu de les terres de Lleida, ha estat present amb la participació dels membres de l’equip tècnic: Anna Maria Capdevila, Josep Manel Busqueta i Andreu Camprubí.

Roser Hernández, subdirectora general d'Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives, ha donat la benvinguda posant en valor que el principi bàsic dels ateneus és la intercooperació i la col·laboració per a créixer més forts i ha destacat que « cal fer créixer la xarxa d’economia social com una altra manera de generar riquesa al nostre país ».

En la reunió s’han posat en comú 56 iniciatives presentades com a ‘projectes singulars’ i s’han explorat les possibilitats d’estendre en el territori alguns d’aquests exemples. Un dels aspectes que s’han abordat en la jornada ha estat el de la sostenibilitat, la minimització dels residus i l’economia circular. Així, una de les conclusions és que la qüestió dels residus i la gestió del malbaratament ha de ser present en tots els projectes.

Pots consultar la nota de premsa aquí.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració