VOLEU COMENÇAR UN PROJECTE COOPERATIU?

A PONENT COOPERA T'OFERIM ASSESSORAMENT GRATUÏT PER A IMPULSAR EL TEU PROJECTE
 

Una de les millors maneres d’afrontar els reptes socials i econòmics actuals és optar perquè l’emprenedoria fomenti una economia social. Des de Ponent Coopera oferim acompanyament i assessorament gratuït per a impulsar el teu projecte d’emprenedoria social i facilitem l’accés a recursos i formacions a persones que tinguin projectes en aquest àmbit o que vulguin impulsar-ne de nous. També dissenyem itineraris per a la transformació d’associacions i empreses a cooperatives.
 

TENS UN PROJECTE D’ECONOMIA SOCIAL?

Tens pensat iniciar un projecte i necessites una empenta?
T’agradaria crear una cooperativa però no saps per on començar? 
A l’Ateneu t’oferim gratuïtament l’assessorament que necessites. Registreu-vos a la web i ompliu la fitxa de projectes.

 

1. Ompliu la fitxa
Aquesta informació ens servirà per poder conèixer informació del vostre projecte, orígens i estat del mateix, així com el grau de coneixement sobre l’economia social i solidària i les lògiques cooperatives.
Per fer-ho uns heu de registrar a la
PLATAFORMA DE GESTIÓ de Ponent Coopera i doneu d’alta el projecte.

2. Primera trobada
En aquesta primera trobada farem una detecció de les vostres necessitats i realitzarem una orientació inicial del vostre projecte, us posarem a l’abast els materials, eines i oferta formativa que us ajudaran a treballar de forma conscient i reflexiva cap a la constitució del vostre projecte.

3. Documentació
Per tal poder tirar endavant la constitució de la vostra cooperativa treballarem conjuntament la definició dels estatuts socials, el pla de viabilitat del projecte i l’elaboració del reglament de règim intern i us oferirem unes càpsules formatives especifiques.

4. Tràmits de constitució
Des de Ponent Coopera us acompanyarem també a l’hora de realitzar els tràmits necessaris per poder constituir la vostra cooperativa, donar d’alta d’activitat, així com de les obligacions fiscals necessàries per a posar en marxa la vostra activitat econòmica.

 

Si vols crear una cooperativa o tirar endavant un projecte d’Economia Social, l’Ateneu Ponent Coopera t’ofereix un assessorament gratuït a mida!