Els socis i sòcies de l'Associació Alba aproven la constitució de Lleure Quàlia com una cooperativa d'iniciativa social
Divendres va tenir lloc una Assemblea Extraordinària de Socis de l'Associació Alba que va servir per validar per part dels socis i sòcies la posada en marxa de la nova cooperativa d'iniciativa social i sense afany de lucre Lleure Quàlia, l'àrea de projectes educatius de l'Associació Alba.

Quàlia, servei creat l'any 2011 a partir de l'oportunitat de gestionar el menjador escolar de l'Escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega, ha generat molts altres serveis dirigits al lleure inclusiu tant per les persones amb discapacitat com els infants i joves del territori. Es tracta d'un projecte i d'un equip consolidat, que per guanyar en autonomia, eficiència i per tenir moltes més oportunitats, el format cooperatiu esdevé una sortida coherent als valors del projecte i de l'entitat. Per 84 vots a favor i 5 abstencions, els socis van aprovar la constitució de la nova cooperativa que es farà efectiva a principis d'aquest any.

Des de Ponent Coopera estem acompanyant tot el procés de constitució d'aquesta nova cooperativa i estem molt contents d'anunciar que, per fi, és una realitat.

 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Acceptar Rebutjar Configuració