L'Ajuntament de Bellpuig impulsa un projecte de cooperativa de cures
L'Ajuntament de Bellpuig, amb el suport i col·laboració de Ponent Coopera, impulsa un projecte destinat a la creació d'una cooperativa que ofereixi serveis d'atenció i cura a les llars del municipi.

L’objectiu és prendre la iniciativa i treballar per garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cap tipus de cobertura legal. A més, l’objectiu també és garantir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.

Segons la regidora d’igualtat, Sandra Oriola “El projecte es troba en un moment inicial de recollida de necessitats, prioritats i de persones interessades per avançar en una possible base de dades que avalarà la necessitat de tirar endavant la iniciativa”.


La iniciativa es va presentar coincidint amb els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona a Bellpuig. 
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració