Obrim la llista per inscriure's al primer projecte d’habitatge cooperatiu a Lleida
 
  • El termini per inscriure’s a la llista estarà obert fins el 3 de desembre de 2020.
  • És la primera vegada que la ciutat compta amb una iniciativa d’aquest tipus, un projecte basat en l'organització cooperativa i sense ànim de lucre per a proveir d'habitatge digne a un preu assequible a les persones sòcies que la conformen.

Des de La Dinamo Fundació i Ponent Coopera apostem per la transformació social amb l'impuls d'una economia solidària i sostenible que posa al centre el benestar i cura de les persones i el medi ambient.
 
Ara tenim l'oportunitat que aquesta aposta es faci realitat, impulsant el primer projecte d’habitatge cooperatiu al municipi de Lleida que contribueix a la lluita pel dret a l'habitatge. Un projecte basat en l'organització cooperativa i sense ànim de lucre per a proveir d'habitatge digne a un preu assequible a les persones sòcies que la conformen. Dossier del projecte.

La Dinamo fundació està en procés d’adquisició d’un edifici al carrer Bruc, número 8, a través del dret de tanteig i retracte, per valor de 2 milions d’euros.

El marc regulador del tanteig i retracte estableix un conjunt de condicions: propietat temporal por un termini de 75 anys, un de cada 7 habitatges s’haurà de destinar a habitatges d’emergència i Tothom que estigui interessat ha de complir els requisits i estar inscrites al Registre de Sol·licitants d’HPO del municipi.

L'edifici està totalment acabat i apunt per entrar a viure. Compta amb un pati interior comunitari de 242 m2 amb piscina i un espai comunitari d'uns 50m2. Els habitatges de 36 a 76 m2 compten amb calefacció i aire condicionat, acabats de qualitat i vidres tèrmics. Es preveu que la cooperativa pugui entrar a viure a l’edifici el primer trimestre de 2021.

Respectant totes les condicions i després d'haver fet dues presentacions públiques,
obrim la llista d'inscripció al projecte. Requisits per a la inscripció:

 
  • Respondre el següent qüestionari
  • Fer l’aportació obligatòria per donar-te d’alta com a persona sòcia de la cooperativa
  • Estar inscrits al registre de sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial

El termini per inscriure’s a la llista estarà obert fins el 3 de desembre de 2020. L’adjudicació dels habitatges es farà per ordre cronològic d’inscripció al projecte. Els particulars interessats en el projecte, poden obtenir més informació a la pàgina web de la Dinamo

Per a tirar endavant aquest projecte necessitem formar una base social apoderada, on es pugui teixir comunitat a través de la solidaritat i el suport mutu, la convivència, les cures i el consum cooperatiu.


Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració