Èxit de participació en la primera sessió online de la formació adreçada a gestories i assessories
Més de 30 persones es van connectar en la primera sessió online de la formació La cooperativa com a fórmula jurídica i empresarial adreçada a gestories, assessories, tècnics/ques de l’administració vinculades a promoció econòmica i assessors/es d’empreses.
 
La primera sessió sobre la forma jurídica de la cooperativa va ser a càrrec de la Dra. Isabel-Gemma García Fajardo, doctora en dret i professora titular de dret mercantil a la Universitat de València, investigadora del IUDESCOOP (Institut Universitari d'Investigació en Economia Social i Cooperativa) i responsable de l'Àrea Jurídica del CIRIEC-Espanya (Centre Internacional d'Investigació i Informació sobre l'Economia Pública, Social i Cooperativa). L'objectiu d'aquesta primera sessió era fer una extensa introducció al cooperativisme per donar a conèixer els punts claus de l’entorn cooperatiu, així com els principals avantatges i versus altres fórmules societàries. Per part de les persones que hi van participar hi va haver molt bona acollida i es va generar un gran debat amb moltes preguntes dirigides a la professora.
 

La segona sessió de formació és el proper dijous 2 d'abril i es parlarà sobre el finançament cooperatiu. És imprescindible inscriure's per a poder rebre la url per connectar-se. Inscripcions i més informació AQUÍ.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració