S'inicia un projecte de col·laboració entre Ponent Coopera i el CEI Balaguer
Els tècnics de Ponent Coopera, Anna Maria Capdevila i Josep Manel Busqueta es van reunir ahir amb la regidora d'Empresa de l'Ajuntament de Balaguer, Ester Guarné, al Centre d'Empreses municipal (CEI Balaguer) per tal d'explorar possibles col·laboracions.

Ponent Coopera és un dels 14 ateneus de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius promoguda pel Departament de Treballs, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i té entre els seus objectius la promoció de l’emprenedoria cooperativa i donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d'economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat. En aquest sentit, s’ha acordat que Ponent Coopera oferirà des del CEI Balaguer orientació, suport i assessorament a les persones que tinguin un projecte empresarial que pugui articular-se a través d’una societat cooperativa, acompanyant-les en tot el seu procés de creació.

Ponent Coopera i el CEI Balaguer també es proposen treballar plegats en matèria de sensibilització i formació a Balaguer i la comarca sobre el cooperativisme com a fórmula per emprendre.

Pots consultar la nota de premsa de la trobada aquí
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració