L'Ajuntament de Lleida i Ponent Coopera impulsen la segona edició del programa FEMCOOP
  • A la primera edició es van crear tres cooperatives: La Maleta Creativa, Mangrana Cultura Contemporània i Ponte Lana.
  • El projecte impulsa l’emprenedoria i l’autoocupació dels joves mitjançant la creació de cooperatives que fomentin valors de justícia social, consum responsable, sostenibilitat i que proposin solucions innovadores pels reptes socials d’avui dia.

L’Ajuntament de Lleida i Ponent Coopera treballen en la segona edició del programa “FEMCOOP”, un projecte que pretén impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació dels joves mitjançant la creació de cooperatives que fomentin valors de justícia social, consum responsable, sostenibilitat i que proposin solucions innovadores pels reptes socials d’avui dia. En la primera edició es van crear tres cooperatives: La Maleta Creativa, Mangrana Cultura Contemporània i Ponte Lana.

El regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports, Ignasi Amor, ha mantingut una reunió de treball amb els serveis tècnics de Lleida Jove i els responsables de Ponent Coopera per preparar la segona edició del FEMCOOP, la convocatòria de la qual es preveu que s’obri properament.

FEMCOOP, que és un projecte prioritari per a la Paeria, és una iniciativa pionera a Lleida per donar suport a la població jove perquè puguin tenir un futur millor i retenir talent. Consta d’una formació pràctica adreçada a joves de 18 a 35 anys interessats/des en crear una cooperativa i de finançament en forma d’ajuts directes a aquelles cooperatives de nova creació que hi vulguin optar.

L'objectiu final és que els joves coneguin els principis i valors del cooperativisme, com funciona una cooperativa, quin tipus de cooperatives hi ha, com es constitueix, finançament, nocions de màrqueting i publicitat i que detectin necessitats reals de la ciutat de Lleida per redactar un pla d'empresa realista que doni resposta a aquestes necessitats.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració