Nova Formació: Fem una Cooperativa de Serveis Turístics!
Des del Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració de Ponent Coopera, Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, organitzem una formació d'organització empresarial en el sector turístic per donar resposta a la necessitat de la comarca de les Garrigues i territori.

L'objectiu és incentivar un projecte empresarial que pugui oferir serveis de guiatge turístic a la comarca de les Garrigues amb la participació d'empreses privades i administracions públiques i que puguin adquirir els serveis d'aquesta nova empresa per tal promocionar i difondre el nostre patrimoni en totes les seves vessants (cultural, arquitectònic, paisatgístic, agroalimentari, etcètera).

Una de les possibilitats per emprendre aquest projecte és fer-ho a través de la fórmula cooperativa. En aquest sentit Ponent Coopera, ens encarreguem d'impartir la formació proposada, i també podrem realitzar tot l'acompanyament en el procés de constitució d'aquest projecte empresarial de forma totalment gratuïta.

El programa de la formació és la següent:

17.00h Benviguda.
17.15h Introducció a la fórmula cooperativa on es coneguin el valors i principis cooperatius, i el funcionament i els principals avantatges econòmics, fiscals i laborals de les cooperatives en comparació a la resta de fórmules empresarials.
18.45h Conèixer un exemple real d'una cooperativa que ofereix serveis de guiatge turístic.
19.15h Dinàmica participativa amb l'objectiu d'exposar com la fórmula cooperativa pot resoldre els vostres dubtes i inquietuds alhora d'emprendre un projecte empresarial d'aquest tipus. 

Si creus que et pot interessar inscriu-te al següent formulari. Termini 25 de març.

Per qualsevol consulta us podeu adreçar a: adria@ccgarrigues.com o bé mvidal@ponentcoopera.cat o als telèfons 973142648 o 664 265 664.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració