L’alcalde de Lleida es reuneix amb l’entitat Ponent Coopera
La trobada ha servit per explorar noves vies de col·laboració amb l’entitat, que treballa pel foment i la promoció de l’Economia Social i Solidària a Ponent

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde d’Acció i Innovació Social i Participació i Drets Civils, Carlos Enjuanes, va mantenir ahir a la Paeria una trobada amb la Coordinadora de Ponent Coopera, Anna Maria Capdevila, i la tècnica de l’entitat, Txell Burgués. La reunió va servir per donar a conèixer l’entitat i per exposar les accions que Ponent Coopera realitza per la promoció del cooperativisme a Lleida.

En el decurs de la trobada es va posar sobre la taula de quina manera l’Ajuntament de Lleida pot ajudar en la difusió del cooperativisme i com donar suport, d’una forma més intensiva, a l’entitat.

Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, és una eina de foment i promoció de l’Economia Social i Solidària al territori de Ponent. En el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, té l’objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves iniciatives econòmiques transformadores així com generar ocupació de qualitat.
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Acceptar Rebutjar Configuració