Ponent Coopera entrega el segell "Aquí assessorem l’Economia Social" a dotze gestories de Ponent
  • L'Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida augmenta el nombre d'empreses formades per atendre les empreses cooperatives assistint a les sessions de formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.

Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida, ha entregat el segell Aquí assessorem l’Economia Social a dotze gestories i assessories del territori que enguany han completat l’itinerari formatiu específic en economia social. El segell està validat per les organitzacions del teixit cooperatiu, compta amb el reconeixement de diverses administracions públiques i amb el suport de la Direcció General d'Economia Social i el Tercer Sector (Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya).

Les dotze gestories i assessories que han rebut el segell “Aquí assessorem l’Economia Social” al 2022 són: Ana Guiu Torres gestora administrativa de Sisó Despatx Jurídic, Despatx Moragues, Iolanda Chirinus, JAC Consulting, Jover & Jover Consultores, Jover Costa Auditores Asociados, Responent Facto, Ribes Associats Auditoria i Consultoria, totes de Lleida; Assessoria Estany Prim i Gestoria Jounou, de Tàrrega; l'assessoria jurídica Estudi Legal de Balaguer i Nova Gestió de Cervera.

La formació, gratuïta i organitzada en sis sessions de tres hores cadascuna d’elles, es va dur a terme al llarg del mes de març de manera virtual. Amb aquest curs s’han facilitat les eines, recursos i suport necessari a prescriptors/es i professionals de l’àmbit de les assessories i gestories per poder oferir un bon servei de gestió i suport a l’administració d’empreses cooperatives, un sector en creixement. 

L’obtenció del distintiu acredita que l’empresa ha completat la formació, participa del programa de formació contínua de l’Ateneu, coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i que es comprometen a promoure el model cooperatiu. 

Els Ateneus Cooperatius de Catalunya són espais de trobada i serveis de referència al territori per fomentar l’economia social, solidària i cooperativa, en el marc del Programa d’Economia Social promogut pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració Accepto