Des de Ponent Coopera, volem oferir eines i recursos a les diferents cooperatives del territori, eines que les ajudin a reflexionar sobre la seva pràctica present amb l’objectiu de millorar-la. Eines que han de permetre guanyar a les cooperatives en eficiència i eficàcia en el seu funcionament. Valors, els de l’eficiència i l’eficàcia, que en el cas de les cooperatives caldrà entendre no només des d’una vessant competitiva de relació amb el mercat, sinó també de millora de les relacions humanes entre els propis socis i sòcies cooperativistes i el seu entorn, tant social com cultural.

En aquest cicle de consolidació i creixement, a més d’oferir la possibilitat a totes aquelles cooperatives del territori que ho desitgin, així com a aquelles empreses o persones interessades en formar part de l’ecosistema cooperatiu, de formar-se en temes específics, rellevants pel bon funcionament social i econòmic de l’empresa cooperativa, també els volem oferir participar en un entorn de formació, el format per les diverses cooperatives que participin en les sessions d’assessorament col·lectiu, que amb l’ajut i el suport de Ponent Coopera, ha de permetre generar les sinergies necessàries per enfortir la intercooperació al territori.


Consulta el díptic per a ampliar la informació del cicle d'assessorament col·lectiu. Totes les sessions tindran lloc a Cal Trepat de Tàrrega (Viver d'Empreses).

> PROGRAMA
  • SESSIÓ 1. MESURES DE CONCILIACIÓ I CURES. 12 de febrer d'11h a 14h // A càrrec de: Cooperativa El Risell.
  • SESSIÓ 2. DEMOCRÀCIA INTERNA. 12 de març d'11h a 14h // A càrrec de: Cooperativa El Risell.
  • SESSIÓ 3. INCORPORACIÓ DE PERSONES SÒCIES. 9 d'abril d'11h a 14h // A càrrec de: Ponent Coopera.
  • SESSIÓ 4. ENXARXAMENT I INTERCOOPERACIÓ. 14 de maig d'11h a 14h // A càrrec de: La Cuina del Comú COOP i Tres Cadires COOP.
  • SESSIÓ 5. COMUNICACIÓ COOPERATIVA. 11 de juny d'11h a 14h // A càrrec de: creaRSA Cooperativa.
  • SESSIÓ 6. FINANÇAMENT COOPERATIU. 2 de juliol d'11h a 14h // A càrrec de: Col·lectiu Ronda Cooperativa i Departament de Treball.
  • SESSIÓ 7. MÀRQUETING PER A L'ESS. 17 de setembre d'11h a 14h // A càrrec de: creaRSA Cooperativa.
  • SESSIÓ 8. L'ÈTICA COOPERATIVA. 8 d'octubre d'11h a 14h // Debat conjunt.

> A QUI ESTÀ ADREÇAT?
Als socis i les sòcies de les cooperatives de Ponent i a aquelles empreses o persones interessades en formar part de l’ecosistema cooperatiu que es vulguin formar en temes específics, rellevants pel bon funcionament social i econòmic de l’empresa cooperativa.


VOLS SABER-NE MÉS?