6a edició del Títol d'Especialització en Economia Social i Solidària. Sessió 9
SESSIÓ 9 – Agroecologia. Produir, distribuir, consumir aliments i valors en temps de la Globalització
A càrrec de Joserra Olarieta i Annaïs Sastre
En aquesta sessió en Joserra Olarieta ens farà una exposició de com funciona la producció, la transformació, la distribució i la venda dels productes agraris. D’on venen els aliments que mengem? I qui ens els porta? Però sobretot, qui està fent negoci amb l’alimentació, que és una necessitat bàsica per la vida?
Seguidament l’Anaïs Sastre explicarà com l’agroecologia treballa per crear ecosistemes naturals i socials que assegurin el dret a l’alimentació. Coneixerem (o reconeixerem) aquelles iniciatives que treballen al nostre entorn produint aliments des de la cura a les persones que se’ls mengen i a les que els produeixen.
A càrrec de Joserra Olarieta i Annaïs Sastre
En aquesta sessió en Joserra Olarieta ens farà una exposició de com funciona la producció, la transformació, la distribució i la venda dels productes agraris. D’on venen els aliments que mengem? I qui ens els porta? Però sobretot, qui està fent negoci amb l’alimentació, que és una necessitat bàsica per la vida?
Seguidament l’Anaïs Sastre explicarà com l’agroecologia treballa per crear ecosistemes naturals i socials que assegurin el dret a l’alimentació. Coneixerem (o reconeixerem) aquelles iniciatives que treballen al nostre entorn produint aliments des de la cura a les persones que se’ls mengen i a les que els produeixen.