Adéu 2022! Decisions a prendre en la nostra entitat abans d’acabar l’any
10:00
Seu de Ponent Coopera a Lleida (C/ Cavallers 41-43)
iCal
Sessió de treball per tal que les entitats puguin revisar els diferents aspectes comptables i fiscals a tenir en compte abans del tancament de l'exercici. La sessió ha d'ajudar a les entitats preveure com quedaran els comptes a final d'any, valorar aquesta situació i orientar-les en la presa de decisions en un moment important com és el tancament de l’any.

Públic objectiu: Empreses cooperatives de ponent en funcionament.

Objectius:

- Ajudar a les entitats a valorar la situació comptable de l’any, i a tenir en compte tot allò que cal considerar per prendre les últimes decisions empresarials de l’any.

- Millorar la comprensió dels aspectes fiscals vinculats al tancament de l’exercici. 

Format: Sessió presencial i enfocament pràctic, on es treballarà sobre els comptes reals de les entitats. Per tant, per a un millor aprofitament de la sessió, les entitats haurien d'actualitzar la seva comptabilitat i demanar a la seva gestoria uns estats financers provisionals, tancats a mes de novembre. Es demanarà que portin a la sessió aquesta imatge comptable gairebé completa de l’any.

Sessió impartida per les cooperatives L'Economat SCCL i MilMans Assessoria.

Inscripcions: https://serveis.ponentcoopera.cat/program/adeu-2022-decisions-a-prendre-en-la-nostra-entitat-abans-dacabar-lany