Impulsem un nou projecte d’habitatge cooperatiu a Lleida!
  • La presentació del nou projecte d’habitatge cooperatiu a Lleida i l'edifici on es farà, tindrà lloc el proper dijous 15 d’octubre a les 19h a la Sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida.
  • En la sessió s'explicarà el model d'habitatge cooperatiu en sessió d'ús i es donaran dades específiques del projecte a impulsar a Lleida.

Ponent Coopera i La Dinamo Fundació presentarem, el proper dijous 15 d’octubre a les 19h a la Sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida, un nou projecte d’habitatge cooperatiu a Lleida i l'edifici on ho farem.

Arreu del territori català estan naixent noves experiències d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, un model que es basa en la propietat col·lectiva, l’autogestió per a la resolució de la necessitat d’habitatge i la creació de comunitat. La Dinamo és una fundació que neix amb l’objectiu de fomentar i promoure la implantació del model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com una alternativa als models convencionals d’accés a  l’habitatge, així com normalitzar la seva existència.
I ara tenim l’oportunitat d’impulsar un nou projecte a Lleida.

En la sessió s'explicarà el model d'habitatge cooperatiu en sessió d'ús i es donaran dades específiques del projecte a impulsar a Lleida, però us avancem algunes dades:

 
  • L’edifici està situat al barri de Cappont, a tocar dels Camps Elisis i del Pont Vell.
  • Està per entrar a viure, amb els habitatges acabats i sense estrenar.
  • Són 30 habitatges de diferents mides.
  • Inicialment es constituirà ja la cooperativa i les persones que s'incorporin  ho seran com a sòcies cooperativistes. 
En la presentació podrem donar més informació respecte a les diverses tipologies d'habitatge que hi han i la manera d'adjudicar-les, així com els tipus d'aportacions inicials (molt baixes) i les quotes mensuals assequibles, per sota el preu de mercat. La nova cooperativa d’habitatge comptarà amb l'acompanyament de La Dinamo Fundació en diverses àrees: jurídica, econòmica i de cohesió de grup.

L'acte es farà en format presencial i virtual, però cal inscripció completant aquest
formulari.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració