L’Obrador Compartit de Ponent (Arbeca) obté medalla al Catavinium World Wine & Spirits Competition per als cinc licors que s’hi produeixen
Fotografia de la Cooperativa Tres Cadires
 
L’artesania, la qualitat i la feina ben feta tenen recompensa. Així s’ha plasmat en els resultats del Catavinium World Wine & Spirits Competition, que es van donar a conèixer fa pocs dies. La sorpresa va ser majúscula per a la Cooperativa Tres Cadires, titular de l’obrador: els cinc licors presentats han obtingut medalla en el primer any que es portaven a concurs. De les cinc, quatre d’or i una de plata.

Gran satisfacció també per a La Bodega de Borges, coelaboradora de la retassia (denominació habitual a Ponent per a la ratafia) “Secret de Sumari”, i La Sobirana SCCL, coelaboradora de la ratafia “La Penjada” i el licor de taronja “El Penjat”. Aquests tres licors, juntament al licor d’aranyons “Nyons” de Tres Cadires, han obtingut qualificació or, i el Vi de Nous, també de Tres Cadires, de plata. En aquest últim cas, però, la plata té un mèrit especial donada la seva tipologia de licor amb base de vi, quelcom molt poc habitual.

Tot plegat suposa un impuls per a aquestes petites empreses i per a la seva aposta per fer licors artesans, de qualitat i implicats amb el territori. I dóna més força a la proposta de Tres Cadires d’obrador compartit i de desenvolupament local de Ponent.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració