Aprenem cooperant! Jornada sobre les cooperatives d'alumnes
El passat dijous 23 de gener, vam organitzar a la Universitat de Lleida una xerrada sobre les cooperatives d'alumnes a càrrec de Josep Maria Fumat, president de la Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya (FeCEC) i impulsor de les Cooperatives d'Alumnes i de la Federació de Cooperatives d'Alumnes, alumnes.coop. La xerrada va estar emmarcada en els actes prèvis al Dia Internacional de l'Educació.

Fumat ens va presentar les cooperatives d'alumnes com a una metodologia pedagògica per fomentar la creativitat, l'emprenedoria i els valors i principis cooperatius dins de l'aula, i va explicar el funcionament de les escoles cooperatives de Catalunya i el de la xarxa de cooperatives d’alumnes de Catalunya.

A la jornada també vam comptar amb la presentació de l'experiència de la cooperativa d'alumnes de l'INS Ciutat de Balaguer. Aina Vallejo i David Viso van aportar a la jornada la part pràctica i l’experiència viscuda en primera persona. 

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració