Som punt de recollida de signatures de la #ILPRegularizacion!
Esenciales, format pel Moviment Estatal #RegularizacionYa i diverses organitzacions, impulsen la #ILPRegularizacion: una iniciativa legislativa popular per a una regularització extraordinària de persones estrangeres a l’Estat espanyol. La data límit per a la recollida de signatures és el 23 de setembre del 2022.

La #ILPRegularizacion proposa aconseguir una regularització administrativa de l’estatus migratori per a les persones migrants i refugiades, aconseguint així un permís de residència i de treball a persones que es troben en una situació administrativa irregular. És la primera vegada que les persones migrants i racialitzades, proposen l’aprovació d’una llei dins l’Estat.

Aconseguir 500.000 firmes és l’objectiu que s’ha marcat el moviment RegularizaciónYa per tirar endavant la ILP. I a Ponent Coopera estem recollint signatures, vine a signar a C/ Cavallers, 41-43, Lleida!

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració Accepto