Acaba la 1a edició de Reeixim L'OESST amb la participació de 14 projectes cooperatius
Ponent Coopera ha impulsat des del mes d’abril aquest programa per l’impuls i la creació de noves cooperatives a Ponent per reactivar el teixit socioeconòmic del territori, que combina un itinerari formatiu i premis de fins a 14.000 €.

L’itinerari formatiu de Reeixim L’OESST ha constat de 10 sessions amb un total de 30h de formació grupal que s’han realitzat setmanalment en format híbrid (presencial i en línia) des del mes d’abril fins al mes de juliol. En les formacions hi ha participat fins a un total de 23 persones de 14 projectes diferents, amb una àmplia representació de cada comarca de Ponent, 4 dels projectes són de la comarca de l’Urgell, 4 del Segrià, 1 de la Noguera, 1 de les Garrigues, 1 de la Segarra i 3 projectes són de fora de Ponent.

Cal destacar que al llarg de les sessions, perquè les persones participants poguessin conèixer de primera mà experiències cooperatives del territori, vam comptar amb la participació de Tres Cadires, Qualia, L’Olivera i Al Centro la Vida, que van explicar els seus projectes i el funcionament d'aquests. Aquest complement ha estat valorat molt positivament tant per l'organització com per les iniciatives participants en l'itinerari.

L’objectiu final de l’itinerari formatiu és que les persones participants hagin pogut treballar tota la idea del seu projecte empresarial així com els diferents àmbits del pla d'empresa per definir la viabilitat tècnica, social i econòmica.

Des de Ponent Coopera, valorem molt positivament aquesta primera edició, i creiem que aquest tipus d'itineraris formatius són una molt bona oportunitat per treballar i aprofundir en nous projectes de l'ESS que acabaran revertint en el territori econòmicament i socialment, mitjançant l'acompanyament expert i la possibilitat de conèixer iniciatives similars i crear xarxes d'intercooperació.


Un cop finalitzada la part formativa, en els propers dies s’obrirà la convocatòria per als premis Reeixim L’OESST en els quals s’hi destinaran fins a 14.000 €

Reeixim L’OESST és un projecte impulsat per Ponent Coopera que compta amb el suport dels Consells Comarcals de l’Urgell i la Noguera, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i l’Associació Leader de Ponent en el marc del projecte Odisseu.
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Acceptar Rebutjar Configuració