Arrenca la cinquena edició del Títol d’especialització en Economia Social i Solidària!
El passat dissabte 5 de novembre va tenir lloc l’inici de la cinquena edició del curs d’especialització en Economia Social i Solidària, a Vallbona de les Monges, en el qual hi participen més d'una vintena d’alumnes. El curs té una durada de tres mesos, fins al 25 de febrer, i es realitza tots els dimecres en horari de tarda i alguns dissabtes. El professorat està format per 20 professionals i experts de diverses entitats i cooperatives amb una gran trajectòria en aquest àmbit.

Al curs hi participen més de vint persones de diferents àmbits: persones que ja participen de manera activa en cooperatives o entitats de l'ESS; professionals d'administracions públiques locals o altres institucions que treballen en àmbits com processos d'intervenció comunitària, promoció de l'ocupació o l'impuls econòmic del territori; i estudiants i graduats/des universitaris que busquen una especialització.

La primera sessió del curs va servir per a presentar el funcionament del curs, realitzar una dinàmica de coneixença entres les persones participants i conèixer de primera mà la Cooperativa L’Olivera.

El curs consta de setze sessions teòriques on es profunditzarà en els elements claus de l’Economia Social i Solidària aportant un marc teòric sobre la temàtica a abordar, teoria aplicada per tal de tenir eines per transformar el nostre entorn i visibilitzar experiències reeixides que treballin per la transformació socioeconòmica.

A més, es realitzaran tres sessions presencials que serviran, per una banda, per visitar projectes actius i referents del nostre territori; per altra banda, crear espais per compartir coneixements entre les persones participants del curs.

El curs també consta d’un treball d’aprofundiment que els alumnes hauran de realitzar fora de l’aula i que serà presentat en les últimes tres sessions del curs.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració Accepto