Inici de la formació adreçada a gestories i assessories
Ahir a la tarda es va iniciar la formació La cooperativa com a fórmula jurídica i empresarial adreçada a gestories, assessories, tècnics/ques de l’administració vinculades a promoció econòmica i assessors/es d’empreses.

La primera sessió, que va tenir lloc a la Universitat de Lleida, va comptar amb el Jordi Daumal de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya per parlar sobre la forma jurídica de la cooperativa. L'objectiu d'aquesta primera sessió era donar a conèixer els punts claus de l’entorn cooperatiu, així com saber perquè triar l'opció cooperativa.

Les persones assistents a aquesta formació podran aprofundir en el detall de la regulació de l’empresa cooperativa, així com en el seu règim fiscal, econòmic i laboral. També es tractaran temes d’ajudes i subvencions adreçades a cooperatives. 

La propera sessió de formació és el proper dilluns 14 d'octubre al Col·legi d'Advocats de Lleida i es parlarà sobre el finançament cooperatiu.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració