Ponent Coopera inicia un cicle d’assessoraments per a les cooperatives del territori
  • Són formacions gratuïtes que han de permetre a les cooperatives guanyar en eficiència i eficàcia en el seu funcionament.
Un dels objectius prioritaris del projecte dels Ateneus Cooperatius, impulsat per la Generalitat de Catalunya, és aconseguir la creació i implantació de noves cooperatives al territori i fomentar l’economia social com a model econòmic més just i sostenible, però també l’enfortiment i el creixement de les organitzacions que ja existeixen. Per aquest motiu, Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, ha impulsat aquest cicle d’assessoraments de consolidació i creixement que vol oferir a totes les cooperatives del territori que ho desitgin, formar-se en temes específics rellevants pel bon funcionament social i econòmic de l’empresa cooperativa. 

Són formacions gratuïtes que han de permetre a les cooperatives guanyar en eficiència i eficàcia en el seu funcionament. Durant els mesos de febrer fins a l’octubre, cada mes s’aprofundirà en un tema diferent i rellevant per les cooperatives com són les mesures de conciliació i cures, la democràcia interna, l’incorporació de persones sòcies, l’enxarxament i intercooperació, la gestió de la comunicació a la cooperativa, el finançament cooperatiu, el màrqueting per a l’economia social i solidària i l’ètica cooperativa.

Les sessions del cicle estaran impartides pels i les professionals de les cooperatives El Risell, guanyadora del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps; La Cuina del Comú, forma part de la Xarec; Tres Cadires SCCL, creadora d’una comunitat corresponsable; creaRSA, cooperativa de comunicació; Col·lectiu Ronda; cooperativa d’advocats i les tècniques del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de Lleida

La primera sessió del cicle serà el proper 12 de febrer i tractarà sobre les mesures de conciliació i cures, com avancem per posar la vida al centre, a càrrec de la cooperativa El Risell.

Aquells que estiguin interessats poden inscriure's a través d'aquest enllaç. Més informació a la web de Ponent Coopera.

Pots consultar la nota de premsa aquí.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració