Segona formació sobre Economia Social i Solidària als alumnes del IES Torre Vicens
L’IES Torre Vicens de Lleida ha acollit aquesta tarda la segona sessió de formació sobre economia social i cooperativisme que ofereix Ponent Coopera. En aquesta ocasió, més de 50 alumnes de batxillerat i cicles formatius han pogut aprofundir en la visió de l'Economia Social i Solidària com una eina de transformació social i del paper que tenim nosaltres com a agents transformadors. 

El seminari ha anat a càrrec de Sònia Mateos, membre de l’equip tècnic de Ponent Coopera, que ha explicat el terme del consum conscient i quines alternatives de consum podem trobar en l'economia social i solidària.

A través d’una dinàmica de grup, els i les estudiants han explicat les activitats quotidianes que fan i que necessiten des que s'aixequen fins que arriben a l'institut, i després han hagut de buscar d'on provenen els productes que utilitzen, d'aquesta manera han pogut prendre consciència del seu consum i d’aplicar així els coneixements treballats durant la sessió teòrica del taller.

Un dels objectius de Ponent Coopera és divulgar l’economia social en l’àmbit de l’educació i presentar el cooperativisme com una alternativa viable. Si ens contacteu
 aquí podem acordar futures formacions en centres escolars dels vostres municipis.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració