Set gestories de Ponent reben el segell "Aquí assessorem l’Economia Social" que atorga Ponent Coopera
  • El segell distingeix les gestories i assessories de Ponent que s'han preparat específicament per atendre les empreses cooperatives assistint a les sessions de formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.

Juntament amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, Ponent Coopera impulsa el segell de formació contínua “Aquí assessorem l’Economia Social” per a gestories i assessories del territori especialitzades en economia social i solidària. El segell està validat per les organitzacions del teixit cooperatiu i compta amb el reconeixement de diverses administracions públiques.

Des de Ponent Coopera es va organitzar aquesta primavera el curs per a l’obtenció del distintiu que acredita que l’empresa que ha completat la formació participa del programa de formació contínua de l’Ateneu, coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i que es comprometen a promoure el model cooperatiu. L’objectiu és facilitar-los eines i recursos perquè puguin oferir un bon servei de gestió i suport a l’administració d’empreses cooperatives, un sector en creixement.

Les set gestories i assessories que han rebut el segell “Aquí assessorem l’Economia Social” aquest any són: Responent-Facto, Jover & Jover Consultores, Jover Costa Auditores Asociados, Iolanda Chirinus, Ribes Associats Auditoria i Consultoria, totes de Lleida, i Gestoria Jounou de Tàrrega i Entre Mons, Assessoria i Consultoria del Món Rural de Sort.

El curs va constar de sis sessions, les cinc primeres adreçades a professionals i despatxos que participaven per primera vegada al curs o bé per a assessories i gestories que ja tenien el Segell però volien aprofundir o reciclar. La primera sessió tenia una part introductòria al model de negoci cooperatiu; la segona tractava el règim laboral i societari de les cooperatives; la tercera, el règim econòmic i comptable; la quarta, el règim fiscal de les cooperatives i, la cinquena, el finançament i recursos econòmics. Finalment, hi va haver una darrera sessió adreçada a tothom, però especialment a les assessories i gestories, que els va permetre revalidar el Segell “Aquí assessorem l’Economia Social”.

Els Ateneus Cooperatius de Catalunya són espais de trobada i serveis de referència al territori per fomentar l’economia social, solidària i cooperativa, en el marc del Programa d’Economia Social promogut pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració