6a Taula Territorial per l'Economia Social, Solidària i Cooperativa de Ponent
El pròxim dijous, dia 31 d'octubre, celebrarem la 6a i darrera Taula Territorial per l’Economia Social, Solidària i Cooperativa d'aquest any de l'ateneu. La Taula aplega als agents del territori vinculats a l’economia social i el cooperativisme i a la promoció econòmica.
 
L’acte començarà amb la ponència El despoblament a les zones rurals de Ponent. Realitats i Conseqüències, a càrrec d'Eduard Trepat, Tècnic de la Fundació del Món Rural. Després donarem pas a L'Economia Social i Solidària, una eïna pel repoblament, a càrrec d'Àngel Sedó, soci de Les Obagues SCCL i membre del projecte La Lleteria les Obagues-Talma. Acte seguit hi haurà una dinàmica en grups de treball per la creació de projectes des d'una matriu de concertació publico-cooperativa-comunitària. 

La cloenda de la jornada, anirà a càrrec de Sebastià Mata, Conseller d'Educació, Joventut, habitatge i repoblament del Consell Comarcal de l'Urgell.

La reunió s’ha convocat al Viver d’Empreses de Tàrrega (Fàbrica Trepat) a les 10h.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració