L'Economia Social i Solidària: una mirada estratègica des del municipalisme
Ponent Coopera organitza divendres, dia 12 de juliol, la jornada “L'Economia Social i Solidària: una mirada estratègica des del municipalisme”. L'objectiu de la jornada és debatre i aprofundir quin ha de ser el paper de les administracions locals en el foment de l'Economia Social i Solidària, i quins són els motius pels quals cal apostar per la promoció d'aquesta com una eina imprescindible per la dinamització de l'activitat ecònomica del territori, i contribuir a un desenvolupament local sostenible per fer dels nostres municipis pobles vius.

L'acte comptarà amb la presència de representants dels Consells Comarcals de les Garrigues i la Segarra, els Ajuntaments de Tàrrega, Agramunt, Bellpuig, Tornabous i Arbeca, la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, l’Agenda 2030 Lleida, el Comú de Lleida, i d’entitats com Global Lleida, Associació Alba, Lleure Quàlia i Artiludic SCCL, a més dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida.

La jornada començarà a les 9:15 hores, amb la benvinguda a càrrec de Joan Santacana, Director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida. Seguidament, a les 9:30 hores, es durà a terme la primera taula rodona “L'ESS una estratègia de desenvolupament i dinamització local” amb la participació de Elisa Segués, Tècnica de foment de l'ESS de l'Ajuntament de Sabadell i la XMESS; Txell Carbó, Tècnica de foment de l'ESS de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i la XMESS; i Ivan Miró, Membre de la XES.

Tot seguit hi haurà una pausa cafè i es reprendrà la jornada amb la segona taula rodona “Projectes impulsats des de l'administració local” amb la participació de Xavier Barniol, Director tècnic del Consorci del Lluçanès; Oriol Ferré, Tècnic de projectes singulars Impuls_Lab de l'Ajuntament d'Amposta; Jordi Almiñana, Tècnic de sobirania alimentària de l'Ajuntament de Navàs; i Liz Massip, Tècnica d'Economia Social de l'Ajuntament de Manresa.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració