Entrellaçant territoris i cooperatives des de la mirada de Catalunya i Euskal Herria
  • La trobada ha servit per compartir les polítiques públiques innovadores impulsades per l’administració catalana

La setmana passada Ponent Coopera es va desplaçar fins a Euskal Herria per una trobada sobre Territoris i Cooperatives juntament amb els Ateneus de Tarragona i Barcelona i el director general d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya, Josep Vidal. Durant tres dies es van poder visitar diferents projectes d’economia social de Navarra i el País Basc, es va poder compartir l’experiència dels ateneus cooperatius, així com també explorar futures col·laboracions amb la direcció de projectes estratègics del Govern de Navarra.

La jornada “Territoris i cooperatives: experiències catalanes i basques” organitzada per KoopFabrika i que va tenir lloc divendres 18 de febrer, va servir com a clausura de la trobada i per donar a conèixer les polítiques públiques innovadores de Catalunya com ara el desenvolupament dels Ateneus Cooperatius, els Projectes Singulars o el programa de promoció de Comunalitats Urbanes, posat en marxa recentment.

Els diferents ateneus que es trobaven en l’acte van poder exposar la seva experiència i visió en l’execució d'aquestes polítiques públiques.

Recull d'imatges de la trobada:
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració