Formació sobre economia social i solidària a alumnes de batxillerat i cicles formatius
L’IES Torre Vicens de Lleida va acollir el dilluns passat, dia 26 de març, el primer taller de formació sobre economia social i cooperativisme que Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida adreçarà al sector educatiu. En aquesta ocasió, més de 50 alumnes de batxillerat i cicles formatius de l’IES Torre Vicens de Lleida van poder conèixer l’economia social i el solidària en el context actual i reflexionar sobre les particularitats de la mateixa.

El seminari va anar a càrrec de Josep Manel Busqueta, membre de l’equip tècnic de Ponent Coopera, que va explicar els fonaments de l’economia social i solidària per tal d’entendre què és i quins valors i principis la defineixen. 

A través d’una dinàmica de grup, els i les estudiants van tenir l’oportunitat de definir d’on prové la roba que duien mirant les seves etiquetes i treballant un cas concret d’empresa capitalista que produeix en un país subdesenvolupat i d’aplicar així els coneixements treballats durant la sessió teòrica del taller.

Un dels objectius de Ponent Coopera és divulgar l’economia social en l’àmbit de l’educació i presentar el cooperativisme com una alternativa viable. Si ens contacteu
aquí podem acordar futures formacions en centres escolars dels vostres municipis.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració