Primera Taula Territorial per l’Economia Social, Solidària i Cooperativa de Ponent
Ponent Coopera organitza dimecres, dia 7 de març, la primera Taula Territorial per l’Economia Social, Solidària i Cooperativa de Ponent. La Taula aplegarà els agents vinculats amb aquest àmbit del territori i vol esdevenir un lloc d’intercanvi i l’altaveu de les necessitats del sector.
 
La reunió del proper dimecres s’ha convocat al Viver d’Empreses de Tàrrega (Fàbrica Trepat) a les 12h. L’acte servirà per presentar el projecte de l’Ateneu i abordar la necessitat d'avançar en la consolidació de l’economia social i solidària com una proposta arrelada al territori, de generació de riquesa, de creació de llocs de treball i de justícia social i ambiental. Partint de la diagnosi inicial sobre la situació de l’economia social i solidària al territori, l’espai té la voluntat de generar xarxa i sinergies positives entre les entitats i empreses de l’economia social i cooperativa i les institucions que promouen i dinamitzen l’activitat econòmica a la zona.

La Taula està oberta a qualsevol iniciativa de l’economia social i solidària del territori.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració