S’ajorna la 2a edició de la Ponent FEST, la Fira de l’Economia Social i Transformadora de Ponent
  • Una de les novetats per a l'edició del 2020 era unir-se amb la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega.
  • La 1a edició de la Ponent FEST, celebrada al recinte del Turó de la Seu Vella de Lleida, va rebre un miler de visitants.

Des de l’organització de la Ponent FEST es comunica que l'edició d'enguany, prevista per al 6 de juny, queda ajornada davant l’excepcionalitat de les circumstàncies actuals per la crisi de la Covid-19. La nova proposta de data queda pendent de com estigui la situació en els propers mesos i si és possible realitzar aquesta activitat tal i com estava prevista. 

Una de les novetats per a l'edició del 2020 era unir-se amb la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega amb la voluntat de poder treballar conjuntament el tema del despoblament a través de les dues fires, ja que els dos projectes tenen una aposta clara pel territori, per la creació d’ocupació estable i de producte agroalimentari de qualitat, i comparteixen i promouen els valors de l’Economia Social i Solidària. Aquesta aliança es mantindrà per quan es pugui realitzar la fira amb les circumstàncies ideals.

L’organització treballa per poder realitzar la fira de la millor manera possible amb l’objectiu de seguir donant a conèixer què és l’economia social i solidària i visibilitzar les iniciatives econòmiques del territori que estan treballant posant la vida al centre i amb una voluntat transformadora, que en aquests moments són més necessàries que mai.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració