Vols formar part de l'organització de la Ponent FEST?
Ja estem de ple organitzant la Ponent FEST, la 1a Fira d'Economia Social, Solidària i Transformadora de Ponent, i per això estem buscant reforços que ens ajudin en l'organització. 

Una vintena de persones s’organitzen en comissions que es coordinen en una plenària mensual per organitzar-ho tot. Aquestes comissions són:

 
  • Comissió Logística: La que pensa, concreta i organitza les infraestructures necessàries per desenvolupar la Fira.
  • Comissió Continguts: La responsable de pensar i coordinar els continguts de les taules rodones, l’espai carrusel i els tallers.
  • Comissió Fira: S'encarrega d’interlocutar amb els paradistes, decidir els criteris d’ubicació dels mateixos en la Fira i coordinar tot el que fa referència a aquesta vessant “d’exposició” de la Fira.
  • Comissió Voluntaris: La que s'encarrega de definir i cercar els voluntaris necessaris pel bon desenvolupament de la Fira i de coordinar la seva activitat els dies de la mateixa.
  • Comissió Comunicació: La responsable de la planificació de tota l’estratègia comunicativa de la Fira, així com de dissenyar, generar i difondre continguts sobre la Fira a través de diferents canals digitals i offline.
  • Comissió Jornada Tècnica: La responsable de tirar endavant la jornada tècnica destinada a donar a conèixer la fórmula cooperativa i l'economia social al món empresarial convencional.

T'hi sumes? Si tu també vols formar part d'alguna d'aquestes comissions escriu-nos a info@ponentcoopera.cat! La següent plenària d'organització serà el proper 28 de febrer a les 18:30h a la Coordinadora d'ONGD de Lleida.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració