Obertes les inscripcions per a la Ponent FEST, la primera Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent
Durant tot el mes d’abril s’obre el període d’inscripció com a expositor a la Ponent FEST, la primera Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent. La fira se celebrarà els dies 7 i 8 de juny al Turó de la Seu Vella de Lleida. 

La Ponent FEST està oberta a la participació de totes les entitats, cooperatives, organitzacions, fundacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia social i solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

La fira té l’objectiu de visibilitzar l’economia social i cooperativa de les terres de Lleida, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També es vol fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris. El programa inclou la mostra de projectes i entitats de l’Economia Social, una jornada tècnica, una sessió d’intercooperació, jocs infantils i tallers així com ponències i taules rodones vinculades amb la situació actual de l’economia social, l’ecofeminisme i l’economia social des d’una perspectiva rural.

El recinte firal ocuparà la Sala Gran de la Canonja, la Casa de la Volta, l’Aula Taller i els exteriors del Turó de la Seu Vella. L’objectiu de realitzar la Fira en un espai tant emblemàtic com és la Seu Vella, és aprofitar l’oportunitat de donar un conèixer un àmbit, quasi desconegut com és l’Economia Social i Solidària, envoltats d’un dels patrimonis més representatius del territori, a banda de potenciar la promoció d’aquest element de notable valor patrimonial a través de la celebració de la Fira a les seves instal·lacions. 

La participació com a expositor és gratuïta però cal una inscripció prèvia a través del formulari de la web ponentfest.cat/inscripcions-expositores/.

La Ponent FEST està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera i coorganitzada per la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i el Consorci del Turó de la Seu Vella, amb la col·laboració de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES) i la Coordinadora d’ONGD de Lleida.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració