6a Ponent FEST, Fira de l'Economia Social i Transformadora de Ponent
11:00
Plaça de la Catedral de Lleida
Presencial
iCal
La Ponent FEST, Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent, és la fira per donar a conèixer les iniciatives i organitzacions de l’Economia Social i Solidària de Ponent!

Al llarg de tot el dissabte de la fira, es podrà veure la mostra de les més de 30 entitats relacionades amb l’economia social i solidària, així com també es podrà participar en les tres xerradESS que giraran al voltant del tema central d’aquesta edició de la Ponent FEST: el decreixement i la corresponsabilitat. Al matí es parlarà sobre el reconeixement de l’economia de les cures i la seva democratització, així com l’educació i el cooperativisme i la necessitat d’altres visions alternatives al món educatiu. A la tarda, es debatrà sobre els fets quotidians que es poden fer per aconseguir el canvi necessari de model socioeconòmic, i com s’aterra l’idea de la transició ecosocial. 

Durant la tarda, les famílies podran assistir a l’espectacle de teatre, humor i consciència “Street is Lava” de la companyia de teatre Cruma. La jornada acabarà amb un concert a càrrec del grup I-Nuits Música.

Més info -> ponentfest.cat