FEMCOOP 2024 - Coneixes les línies d'ajudes FemCoop? T'agradaria presentar-t'hi, però no saps massa bé com?
12:00
Telemàtic
Presencial
iCal
Coneixes les línies d'ajudes FemCoop? T'agradaria presentar-t'hi, però no saps massa bé com? 

Un cop convocades les ajudes de la nova edició de FemCoop, la sessió està dirigida a resoldre dubtes concrets de la convocatòria, per tal d'ajudar els projectes a presentar-hi les seves candidatures, i explicar els aspectes pràctics/tècnics relacionats amb la convocatòria. Les persones participants que tinguin dubtes sobre el pla d'empresa cooperatiu, podran plantejar-los i resoldre'ls durant la sessió.

Objectius de la sessió:

- Revisar els requisits i terminis generals de les ajudes FemCoop.
- Tenir una comprensió clara del procediment a seguir, la documentació a preparar, i els tràmits en general per poder presentar la candidatura.
- Tractar dubtes relacionats amb el pla d'empresa cooperatiu, un dels documents obligatoris per poder presentar-se a les ajudes. 
 
A qui va dirigida?

Persones emprenedores joves (entre 18 i 35 anys) que es plantegin la creació d'un projecte cooperatiu per a la seva autoocupació. També per a col·lectius de la ciutat que majoritàriament estiguin formats per persones joves, i que valorin una transformació del projecte actual en cooperativa. 


Inscripcions: https://serveis.ponentcoopera.cat/program/femcoop-2024-coneixes-les-linies-dajudes-femcoop-tagradaria-presentar-thi-pero-no-saps-massa-be-com