Títol d'Especialització en Economia Social i Solidària
SESSIÓ 3 – La sobirania alimentària. Produir, distribuir, consumir aliments i valors en temps de la Globalització
A càrrec de Joserra Olarieta (Professor d'Edafologia i Química Agrícola a la UdL), Annaïs Sastre (Sobirania Alimentària) i Clara Griera (L'Olivera).
L'alimentació és un acte central per la vida de les persones que habitem el planeta. Com i qui pren les decisions en tot allò referit al menjar, esdevé cabdal per edificar models de societat on l'alimentació sigui un dret i no un negoci.
A càrrec de Joserra Olarieta (Professor d'Edafologia i Química Agrícola a la UdL), Annaïs Sastre (Sobirania Alimentària) i Clara Griera (L'Olivera).
L'alimentació és un acte central per la vida de les persones que habitem el planeta. Com i qui pren les decisions en tot allò referit al menjar, esdevé cabdal per edificar models de societat on l'alimentació sigui un dret i no un negoci.