1a sessió de l'equip ICE d'Economia Social i Solidària
Ahir a la tarda vam realitzar la primera sessió de l'equip ICE d'Economia Social i Solidària del curs 2019-2020 a la Universitat de Lleida. La sessió va servir per presentar al professorat les dinàmiques i tallers que s'estan fent des de Ponent Coopera i des de la Federació de Cooperatives de Treball als centres de secundària, batxillerat i cicles formatius.

Aquest any el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya han estat fent un treball conjuntament amb el Departament d'Educació per poder portar a les aules de 3r i 4t d'ESO una proposta educativa sobre l'economia social i les Finances Ètiques. L'Andreu Culleré, és una de les persones que realitza aquests tallers per les terres de Ponent, i va explicar en què consisteixen i va aportar moltes eines i continguts per poder implementar aquests coneixements de manera dinàmica a les aules.

Per l'altra banda, l'Alva sòcia de la cooperativa Actua, que és l'encarregada de fer els tallers que realitza Ponent Coopera als centres educatius de Ponent, va explicar de primera mà les dinàmiques que realitza i la seva experiència.

Equip ICE d'Economia Social i Solidària

L'equip ICE és un grup de treball de professorat de secundària, professorat de la universitat i persones d'entitats de l'economia social i solidària amb l'objectiu de generar coneixement i recursos per treballar l'ESS dins les aules.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració