Vermut cooperatiu per apropar l’Economia Social i Solidària als joves de l’Urgell
  • L'objectiu de la jornada va ser apropar el cooperativisme i l'Economia Social i Solidària als joves de l'Urgell i identificar l’interès d’aquests en emprendre en el marc de l’ESS.
  • El vermut va tenir lloc a l'Espai de La Soll i va acollir més d’una vintena de persones.

El Consell Comarcal de l'Urgell i Ponent Coopera van organitzar dissabte passat 20 de novembre, un vermut cooperatiu a Tàrrega amb l'objectiu d'apropar el cooperativisme i l'Economia Social i Solidària als joves de l'Urgell i identificar l’interès d’aquests en emprendre en el marc de l’ESS. El vermut va tenir lloc a l'Espai de La Soll i va acollir més d’una vintena de persones.

L’activitat va comptar amb la participació de tres cooperatives impulsades per joves de diferents àmbits per tal de mostrar diferents realitats empresarials i territorials. D'aquesta manera, les persones participants van poder conversar i conèixer de més a prop aquestes iniciatives, que representen una alternativa en la societat actual.

En concret, a la taula rodona hi van participar Quàlia, cooperativa especialitzada en l'àmbit del lleure i l'educació; La Boqueria, cooperativa d'arquitectura; i Obrint Portes, cooperativa de rehabilitació d'immobles mitjançant masoveria urbana. Des de Ponent Coopera es va fer una introducció al cooperativisme i l'Economia Social i Solidària i l’acte va acabar amb un vermut popular per tots els assistents.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració