Inici de la Formació "La cooperativa com a fórmula jurídica i empresarial"
Ahir a la tarda es va iniciar la formació "La cooperativa com a fórmula jurídica i empresarial" adreçada a gestories, assessories, tècnics/ques de l’administració vinculades a promoció econòmica i assessors/es d’empreses.

La primera sessió, que va tenir lloc a la Universitat de Lleida, va comptar amb el Miquel Segú de Col·lectiu Ronda per explicar els principals avantatges de les cooperatives. L'objectiu d'aquesta primera sessió era donar a conèixer els punts claus de l’entorn cooperatiu, així com saber perquè triar l'opció cooperativa.

Les persones assistents a aquesta formació podran aprofundir en el detall de la regulació de l’empresa cooperativa, així com en el seu règim fiscal, econòmic i laboral. També es tractaran temes d’ajudes i subvencions adreçades a cooperatives. 

La propera sessió de formació és el proper dimarts 25 de setembre al Col·legi d'Advocats de Lleida i es parlarà del règim econòmic i fiscal de les cooperatives.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració