Prou! El jovent de Ponent pensem en col·lectiu!
18:00
Seu de Ponent Coopera a Lleida (C/ Cavallers, 41-43)
iCal
T'has plantejat com vols treballar? Les empreses de l'Economia Social i Solidària posen les persones al centre, fent front així a la precarietat.

Vine a conèixer projectes cooperatius impulsats al territori, mentre fem una birra i gaudim d'una sessió de música en directe!

A qui va dirigida l'activitat? La sessió està dirigida principalment a persones joves, que tinguin interès en l'Economia Social i Solidària i/o motivació per iniciar un projecte cooperatiu propi. 

La sessió combinarà una activitat lúdica amb xerrades que aproparan el cooperativisme al jovent, animant a pensar en col·lectiu en els diferents àmbits del nostre dia a dia: consum, habitatge i treball. 

Coneixerem experiències de joves del territori que estan iniciant un projecte cooperatiu, i compartirem alguns recursos per concretar o desenvolupar una idea empresarial de forma col·lectiva.

Continguts:

- Benvinguda
- Presentació de la campanya PROU! PENSA EN COL·LECTIU
- Xerrada amb 2 projectes cooperatius impulsats per joves:

 
  • REM, projecte cooperatiu d'intervenció i transformació de l'espai públic a través d'accions artístiques. Els artistes urbans Llukutter i Foxy ens explicaran la seva experiència.
  • GroWords, un equip jove de filòlegs amb experiència en el sector de la traducció i la correcció en empreses de diferents àmbits.
- Recursos per a l’emprenedoria col·lectiva.
- Tast de cervesa amb Lo Vilot Farm Brewery i sessió musical amb Daddy Roots & Blay Boy.

Lloc i hora: Ens trobarem al local de Ponent Coopera de Lleida c/Cavallers 41-43, a les 18h.

Inscripcions: https://serveis.ponentcoopera.cat/program/cicle-daccions-al-local-de-ponent-coopera-de-lleidacavallers