10.00
Granja-escola i EcoCentre Les Obagues (Juneda)
iCal
El curs, de 21 hores de durada, es realitzarà durant tres dies seguits, a raó de 7 hores al dia. Al finalitzar el curs, les persones assistents tindran totes les claus per encarar la creació i gestió d’un obrador compartit. Hauran perdut la por a la burocràcia que suposa, que no és més que en un obrador privat, hauran après a estudiar-ne la viabilitat en tots els sentits, i coneixeran les potencialitats d’aquesta eina de transformació alimentària que és també palanca de transformació social al món rural.

Aquest curs està destinat a totes aquelles persones, del sector públic o privat, que s’estiguin plantejant tirar endavant o participar d’un obrador col·lectiu. També és molt interessant per a dinamitzadores locals agroecològiques i cooperatives o entitats de desenvolupament local.

Ponent Coopera assumeix les despeses de la formació i el curs és totalment gratuït però cada participant haurà d’assumir les seves despeses de manutenció i allotjament. Hi ha dues opcions:

 
  • Manutenció diürna dels tres dies (cafè de mig matí, dinar i berenar) - no inclou allotjament = 60€
  • Allotjament i pensió completa de dos dies + una mitja pensió (inclou tots els àpats des del dinar de divendres al dinar de diumenge i les nits de divendres i dissabte) = 92€
Més informació i inscripcions aquí: ponentcoopera.cat/ca/c/curs-obradors-inscripcions-62