Jordi Garcia Jané
 
Cooperativista a l’Apòstrof SCCL i un dels fundadors de la XES. Màster en Direcció d’Empreses Cooperatives, és docent en seminaris, màsters i postgraus; es dedica a les tasques de formació i consultoria per a l’economia social i solidària, a través del Grup Cooperatiu Ecos i Labcoop (cooperativa per l’emprenedoria social cooperativa). És autor de treballs com els llibres Crisis capitalista y economía solidaria (amb Jean- Louis Laville, Icaria, 2009) o Adéu capitalisme (Icària, 2012).
 

  Josep Manel Busqueta
 
Economista i pastisser. És autor de treballs com el llibre L'hora dels voltors. La crisi explicada a una ciutadania estafada (Edicions El Jonc, 2013).


 

 Elena Idoate
 
Economista. Diplomada en Estudis Avançats en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic. Membre del col·lectiu Seminari d’Economia Crítica TAIFA.


 

  Elba Mansilla
 
Periodista, investigadora. Sòcia de La Ciutat Invisible i membre de la Comissió d’Economies Feministes de la XES. Coautora de Femení plural: dones en l’economia cooperativa i Polítiques municipals, acció comunitària i economia de les cures a la ciutat de Barcelona.

 

Joserra Olarieta
 
Doctor Enginyer Agrònom i professor Titular d'Edafologia i Química Agrícola a la Universitat de Lleida. Membre del Grup de Recerca de Sòls i Aigües d'aquesta universitat. Col·labora amb Som lo que Sembrem i Assemblea Pagesa.


 
  Annaïs Sastre
 
Ambientòloga, a banda s’ha format en Producció Agrària Ecològica i processos participatius. Activista per la Sobinaria Alimentària. Membre de l'Ateneu Cooperatiu de Tarragona, Coop Camp; i de l'Associació Arran de Terra. 
 
 
 

  Alfons Pérez
 
Enginyer tècnic en Electricitat, màster en Sostenibilitat per la Universitat Politècnica de Catalunya. Membre de la Xarxa per la sobirania energètica i membre de l'Observatori del Deute en la Globalització.

 

  Pere Enciso

Professor d'Economia Aplicada a la Universitat de Lleida. 


 
 

  Laia Soldevila
 
Periodista i editora al digital CRITIC. Coautora del documental, Tal com raja, sobre la vida de Ramon Barnils.

 
 

  Laia Altarriba
 
Periodista. Responsable de comunicació de l'editorial Tigre de Paper. 

   Nina González
 
Economista. Durant 14 anys ha treballat al sector social, concretament en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament, la sensibilització i la incidència política en una organització de referència com és SETEM Catalunya, coordinant l’àrea de campanyes i diverses edicions de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.
 

  Mandi Domingo
 
Enginyera en Obres Públiques i en Organització Industrial. Tècnica territorial de Sostre Cívic i co-fundadora de la cooperativa Les contrabandistes. Membre de la comunitat i cooperativa d'habitatge en cessió d'ús Cal Cases.

 

  Rosa Binimelis
 
Doctorada en Ciències Ambientals. Coordina la Xarxa per la Sobirania Alimentària de Catalunya Central. És membre de la comunitat i Cooperativa d'habitatge en cesssió d'ús Cal Cases.

 

  Núria Alonso

Llicenciada en Belles Arts reconvertida a tècnica informàtica. Sòcia de Colectic, cooperativa sense ànim de lucre que impulsa projectes tecnològics amb valors de responsabilitat social. Presideix la Xarxa d'Economia Solidària en representació de Colectic i participa de la comissió Procomuns.
 

  Mercè Botella
 
Psicòloga social. És sòcia fundadora de Som Connexió i forma part del Consell Rector. Dins de l’equip tècnic desenvolupa tasques de coordinació i promoció. Va ser docent a la UOC i a la UAB.

 

  Anna Maria Capdevila
 
Politòloga. Cooperativista de Tres Cadires. Membre de l'equip tècnic de l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida, Ponent Coopera.