
Cooperativista a l’Apòstrof SCCL i un dels fundadors de la XES. Màster en Direcció d’Empreses Cooperatives, és docent en seminaris, màsters i postgraus; es dedica a les tasques de formació i consultoria per a l’economia social i solidària, a través del Grup Cooperatiu Ecos i Labcoop (cooperativa per l’emprenedoria social cooperativa). És autor de treballs com els llibres Crisis capitalista y economía solidaria (amb Jean- Louis Laville, Icaria, 2009) o Adéu capitalisme (Icària, 2012).

Economista i pastisser. És autor de treballs com el llibre L'hora dels voltors. La crisi explicada a una ciutadania estafada (Edicions El Jonc, 2013).

Economista. Diplomada en Estudis Avançats en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic. Membre del col·lectiu Seminari d’Economia Crítica TAIFA.

Periodista, investigadora. Sòcia de La Ciutat Invisible i membre de la Comissió d’Economies Feministes de la XES. Coautora de Femení plural: dones en l’economia cooperativa i Polítiques municipals, acció comunitària i economia de les cures a la ciutat de Barcelona.

Doctor Enginyer Agrònom i professor Titular d'Edafologia i Química Agrícola a la Universitat de Lleida. Membre del Grup de Recerca de Sòls i Aigües d'aquesta universitat. Col·labora amb Som lo que Sembrem i Assemblea Pagesa.

Ambientòloga, a banda s’ha format en Producció Agrària Ecològica i processos participatius. Activista per la Sobinaria Alimentària. Membre de l'Ateneu Cooperatiu de Tarragona, Coop Camp; i de l'Associació Arran de Terra.

Enginyer tècnic en Electricitat, màster en Sostenibilitat per la Universitat Politècnica de Catalunya. Membre de la Xarxa per la sobirania energètica i membre de l'Observatori del Deute en la Globalització.

Llicenciat en economia, vinculat al desenvolupament de les finances ètiques des de 2009, actualment és soci de treball de Coop57, cooperativa de serveis financers ètics i solidaris.

Periodista i editora al digital CRITIC. Coautora del documental, Tal com raja, sobre la vida de Ramon Barnils.

Periodista. Responsable de comunicació de l'editorial Tigre de Paper.

Economista. Durant 14 anys ha treballat al sector social, concretament en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament, la sensibilització i la incidència política en una organització de referència com és SETEM Catalunya, coordinant l’àrea de campanyes i diverses edicions de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

Enginyera en Obres Públiques i en Organització Industrial. Tècnica territorial de Sostre Cívic i co-fundadora de la cooperativa Les contrabandistes. Membre de la comunitat i cooperativa d'habitatge en cessió d'ús Cal Cases.

Doctorada en Ciències Ambientals. Coordina la Xarxa per la Sobirania Alimentària de Catalunya Central. És membre de la comunitat i Cooperativa d'habitatge en cesssió d'ús Cal Cases.

Llicenciada en Belles Arts reconvertida a tècnica informàtica. Sòcia de Colectic, cooperativa sense ànim de lucre que impulsa projectes tecnològics amb valors de responsabilitat social. Presideix la Xarxa d'Economia Solidària en representació de Colectic i participa de la comissió Procomuns.

Psicòloga social. És sòcia fundadora de Som Connexió i forma part del Consell Rector. Dins de l’equip tècnic desenvolupa tasques de coordinació i promoció. Va ser docent a la UOC i a la UAB.

Politòloga. Cooperativista de Tres Cadires. Membre de l'equip tècnic de l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida, Ponent Coopera.