Jordi Garcia Jané
 
Cooperativista a l’Apòstrof SCCL i un dels fundadors de la XES. Màster en Direcció d’Empreses Cooperatives, és docent en seminaris, màsters i postgraus; es dedica a les tasques de formació i consultoria per a l’economia social i solidària, a través del Grup Cooperatiu Ecos i Labcoop (cooperativa per l’emprenedoria social cooperativa). És autor de treballs com els llibres Crisis capitalista y economía solidaria (amb Jean- Louis Laville, Icaria, 2009) o Adéu capitalisme (Icària, 2012).
 

  Mariona Farré
 
Economista. Professora del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de Lleida.


 

  Mercè Sala
 
Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. Actualment professora del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de Lleida. És membre del Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa (GRASE) de la Universitat de Lleida.

 

 Yayo Herrero
 
Antropòloga, enginyera tècnica, professora i activista ecofeminista espanyola. És una de les investigadores més influents en l'àmbit ecofeminista i ecosocialista a nivell europeu. Ha publicat nombrosos articles i llibres sobre ecologia i feminisme. Actualment és professora de la UNED (Universidad Nacional de Educación a Distancia) i directora general de la FUHEM. També es membre d'Ecologistas en Acción. Col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació com el diario.es.
 

  Elba Mansilla
 
Periodista, investigadora. Sòcia de La Ciutat Invisible i membre de la Comissió d’Economies Feministes de la XES. Coautora de Femení plural: dones en l’economia cooperativa i Polítiques municipals, acció comunitària i economia de les cures a la ciutat de Barcelona.

 

Joserra Olarieta
 
Doctor Enginyer Agrònom i professor Titular d'Edafologia i Química Agrícola a la Universitat de Lleida. Membre del Grup de Recerca de Sòls i Aigües d'aquesta universitat. Col·labora amb Som lo que Sembrem i Assemblea Pagesa.


 
  Annaïs Sastre
 
Ambientòloga, a banda s’ha format en Producció Agrària Ecològica i processos participatius. Activista per la Sobinaria Alimentària. Membre de l'Ateneu Cooperatiu de Tarragona, Coop Camp; i de l'Associació Arran de Terra. 
 
 

  Clara Griera
 
Enginyera Agrònoma i Llicenciada en Tecnologia de l'Alimentació. Cooperativista de L'Olivera, i participa a Terra Franca.


 

  Alfons Pérez
 
Enginyer tècnic en Electricitat, màster en Sostenibilitat per la Universitat Politècnica de Catalunya. Membre de la Xarxa per la sobirania energètica i membre de l'Observatori del Deute en la Globalització.
 
 
 

  Maria Campuzano 

Participa a Enginyeria Sense Fronteres i és portaveu de l'Aliança contra la Pobresa Energètica (APE).

 
 

  Oriol Junyent
 
Enginyer Forestal. Participa a Som Energia. 

  Ángela García
 
Sociòloga, diplomada en Treball Social i màster en Sociologia de la Població, del Territori i de les Migracions per la Universitat Complutense de Madrid. Doctora en Polítiques Públiques i Transformació Social i investigadora de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 

  Xavier Julve
 
Tècnic d'economia social i d'habitatge de la Confederació d'AV de Catalunya. Amb més de 20 anys d'experiència en el moviment cooperatiu, fent acompanyament a fases de cooperatives d'habitatge. Membre del consell rector de la Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya (FCCUC).
 

  Berni Sorinas
 
Activista pel dret a l'habitatge a la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages (PAHC Bages).
 

 

  Pere Enciso

Professor d'Economia Aplicada a la Universitat de Lleida. 


 
 

  Laia Soldevila
 
Periodista i editora al digital CRITIC. Coautora del documental, Tal com raja, sobre la vida de Ramon Barnils.

 
 

  Laia Altarriba
 
Periodista. Responsable de comunicació de l'editorial Tigre de Paper. 

  Sergi Cutillas
 
Economista. Coordina la Secretaria d'Economia i Treball de Podem Catalunya. Col·labora amb el Comitè per l'Abolició del Deute del Tercer Món (CADTM) i amb la Xarxa Europea de Recerca en Política Social i Econòmica (EReNSEP). 

 

   Nina González
 
Economista. Durant 14 anys ha treballat al sector social, concretament en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament, la sensibilització i la incidència política en una organització de referència com és SETEM Catalunya, coordinant l’àrea de campanyes i diverses edicions de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.
 

  Javier Gómez

Membre d'Arç Cooperativa, corredoria d'assegurances ètiques i solidàries.  

  Guifipedro
 
Membre de la Comunitat Guifi.net i de l'Associació eXo.cat. 

  Óscar Ortega
 
President de bTactic, SCCL, empresa del sector TIC especialitzada en solucions de programari lliure, codi obert i cloud computing.


 

  Mercè Botella
 
Psicòloga social. És sòcia fundadora de Som Connexió i forma part del Consell Rector. Dins de l’equip tècnic desenvolupa tasques de coordinació i promoció. Va ser docent a la UOC i a la UAB.

 

  Pau Moragas
 
Enginyer agrònom i cooperativista de L’Olivera.  

  Anna Maria Capdevila
 
Politòloga. Cooperativista de Tres Cadires. Membre de l'equip tècnic de l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida, Ponent Coopera.